Afpassede tæpper

Findes i alle mål & designs

Afpassede tæpper til detail og erhverv

Hos House Of Flooring ApS er vi din fleksible leverandør af dekorative pyntetæpper, der passer til alle rum, butikker, kontorer, udstillinger og diverse anledninger. Med andre ord har vi afpassede tæpper til alle formål. Vores afpassede tæpper findes i alle designs, materialer og farver. Har du derfor behov for kvalitetstæpper, der passer til lige netop din situation, kan du trygt henvende dig. Vi imødekommer store som små forespørgsler til den eksakte tid og aftalte pris. 

Afpassede- og løse tæpper

Hos House Of Flooring finder du et bredt udvalg af afpassede tæpper og løse tæpper i alle farver, nuancer og materialer. Disse typer tæpper findes i alle mål og kan benyttes til indretning af store som små arealer.

Skræddersyede løsninger

Hvad enten der skal bruges tæpper til f.eks. dekoration, udstilling eller butiksindretning, har vi altid en løsning, der passer til den enkeltes stil, aura og specifikationer. Vi er leveringsdygtige i store som små leverancer.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om dine mange muligheder for unikke indretningsmuligheder med løse- og afpassede tæpper, står vi klar til at vejlede dig ud fra vores ekspertise i branchens felt. Vi har stor erfaring med alle slags projekter.