Service

En skræddersyet løsning

Produktudvikling i tæt samarbejde med kunden

House Of Flooring ApS er din virksomhed, der mestrer service efter den enkelte kundes ønsker og behov. Kunden er i centrum, og ud fra vores ekspertise kan vi yde faglig rådgivning med henblik på at udvikle produkter, idéoplæg samt hjælper med særtilbud til de aktiviteter, som den enkelt kunde efterspørger. Vi kan hjælpe dig i mål fra a-z.

Vi har mange års erfaring med produktforslag fra vores producenter verden over, og vi udvikler prøvematerialer, labels og logistikløsninger ud fra den enkelte kundes krav.

Stort netværk

Vores mange års erfaring i branchens felt, har gjort os til specialister -internationalt som nationalt. Vi har igennem årenes løb fået etableret et bredt og solidt netværk med professionelle samarbejdspartnere.

Rådgivning

Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du nysgerrig på at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig. Det er selvfølgelig altid helt uforpligtende at tage kontakt. Hvad kan vi gøre for dig?

Fleksibel levering

Vi er varetager store som små forespørgsler. Vi har stor erfaring med leverancer; lige fra den lille uafhængige specialbutik til de helt store butikskæder. Vi er fleksible og mestrer altid leveringen til den aftalte tid og pris.