Dekoration

Den røde tråd

Præsentation af gulvet ved arrangementer

House Of Flooring ApS er din kreative dekoratør, når der skal pyntes op. Vi har b.la. erfaring med sammensætninger ved udstillinger, modeshows, virksomhedspræsentationer, gallashows  og lanceringer. Herunder gennemførte sammensætninger ud fra koncept og tema. Vi tager højde for den enkeltes ønske og saensætter i den forbindelse spændende løsninger med gulvet, tæpper og rekvisitter.

Vi har efterhånden stor erfaring i, hvordan gulvet m.v. tager sig bedst ud, når det skal være præsentabelt og unikt. Du kan derfor trygt henvende dig og høre meget mere.

Koncept

Vi tager højde for ønsker og behov, og vi sammensætter altid en dekoration ud fra koncept og markedsføringsstrategi . Vi er behjælpelige lige fra idé til resultatet.

Events

Hos House Of Flooring har vi stor erfaring med en bred vifte af events og dekoration. Herunder alle former for shows, udstillinger, lanceringer og butikkæders indretning.

Butikindretning

Vi tilbyder at indrette virksomheder og butiksforretninger ud fra koncepter. Vi er specialister i dekoration og idéudvikling, der har til formål at udsmykke en unik entré.