Dørmåtter

måtter til butik- og forretningskæder

Dørmåtter tilpasset jeres unikke behov

House Of Flooring ApS er din internationale leverandør af dørmåtter til Danmarks- og Skandinaviens butikskæder. Det er lige fra mindre butikker og kontorer til verdenskendte  kæder, som omtales i daglig tale. Vi er specialister i unikke løsninger, der passer til den enkelte virksomheds ønske til indretning, design, farve og specifikationer. Vi er din fleksible virksomhed, der formår at levere til aftalt tid og pris, helt uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Kæder og butikker

Ønsker du at brande din virksomhed- eller butiksforretning på en helt bestemt måde? Hos House Of Flooring er vi specialister i leverancer af dørmåtter, der har til formål at udsmykke dig til en unik entré i dit firma.

Find os på landkortet

House Of Flooring ApS deltager løbende på en række messer, kundemøder og holder oplæg for potentielle kunder, der kunne have gavn af vores løsninger. Herunder designere, indretningsfirmaer, stylister og mangle flere!

Stort netværk

Vores mange års erfaring i branchens felt, har gjort os til specialister -internationalt som nationalt. Vi har igennem årenes løb fået etableret et bredt og solidt netværk med professionelle samarbejdspartnere.