House Of Flooring ApS

EST. 2005

Dit leveringsdygtige firma

House of Flooring er en agentur virksomhed, som har opgaver i hele Europa. Vi formidler tæpper, væg til væg samt andet indenfor tekstiler fra nogle af de bedste og største agenturer i verden. Via vores store netværk, kan vi altid levere dét, der kræves. Vi har befundet os i branchen i mange år, og ejeren af House of Flooring har været beskæftiget som både direktør og indkøber hos store gulv- og detail-handelskæder.

Profil 1

House of Flooring leverer blandt andet løsninger til detail branchen. Kontakt os, så finder vi den perfekte løsning.

Agenturer

House Of Flooring har en del agenturer, bl.a.:

Agenturvirksomhed

Løsninger i Danmark & Europa

Kvalitetsprodukter

Vi forhandler udelukkende dørmåtter, kvalitetstæpper og tekstiler af de bedste materialer på markedet. Vi forhandler store som små leverancer.

Alle tæpper

Hos House Of Flooring ApS finder du tæpper af den bedste kvalitet. B.la. væg - væg tæpper i alle farvenuancer, solide materialer og specifikationer.

Opgaver i europa

Vi er din agenturvirksomhed, som er leveringsdygtige i Europa. Vi dækker hele Danmark og har opgaver i størstedelen af Skandinavien.

Kontakt os

Har du eventuelle spørgsmål, eller vil du vide mere om House Of Flooring, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre!

Service slogan

Vi skal altid komme med det rigtige produkt, på det rigtige tidspunkt, og til den rigtige pris, samt levere det i den rigtige mængde på den aftalte tid.

Logistik løsninger

Ønsker du at brande din virksomhed- eller butiksforretning på en helt bestemt måde? Vi er specialister, og kan udsmykke dig til en unik entré.

Stort netværk

Vores mange års erfaring i branchens felt, har gjort os til specialister, der forhandler internationalt som nationalt. Vi har opbygget et solidt netværk.

Leveringsdygtige

Vi er fleksible og mestrer leveringen til den aftalte tid og pris. Det er lige fra levereancer til den lille specialbutik til de helt store butikskæder verden over.

Fra idé til produkt

Mange års erfaring

Virksomheden er stiftet i 2005, og har været drevet i samme konstruktion siden da. Vi har oparbejdet et tæt netværk til producenter i hele verden, og er leveringsdygtige i alle typer af belægningsprodukter til både industrien og detail-handlen. Vores service er unik, og i samarbejde med vores kunder, udvikler vi de enkelte produktideer.