Tæpper

Stort udvalg

Tæpper til detail og erhverv

House Of Flooring ApS er din professionelle og anerkendte erhvervsleverandør inden for totalløsninger. Vi tilbyder at skræddersy en totalløsning inden for salg af tæpper til erhvervsvirksomheder og detailbutikker. Vi formidler udelukkende tæpper af den bedste kvalitet på markedet, uanset hvilket formål det enkelte tæppe skal benyttes til. Hos House Of Flooring ApS er du altid sikret tæpper, som er funktionelle, dekorative og af de bedste materialer.

Alle tæpper

Hos House Of Flooring ApS finder du tæpper af den bedste kvalitet på markedet. Vi formidler tæpper til alle formål. Herunder væg-væg tæpper i alle farvenuancer, tekniske specifikationer, solide materialer og designs.

Fleksibel leverance

Vi er varetager store som små forespørgsler. Vi har stor erfaring med leverancer; lige fra den lille uafhængige specialbutik til de helt store butikskæder. Vi er fleksible og mestrer altid leveringen til den aftalte tid og pris.

Rådgivning

Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du nysgerrig på at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.